Welkom bij Delgouffe!

 

Decoratie Phil Delgouffe BVBA is een gekende onderneming uit Asse die binnen- en buitendecoratie levert en plaatst en dit zowel bij particulieren als bedrijven.

Schilderen of behangen kan om meerdere redenen worden gedaan. Schilderen doen we meestal om het materiaal te beschermen, duurzamer te maken, te verfraaien of om gevaren aan te duiden. Door te behangen beschermen we de muren en/of het pleisterwerk zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.

Wij voeren schilder- en behangwerken uit, plaatsen vloerbekleding en sinds enige jaren hebben wij ons ook toegelegd op het plaatsen van raamdecoratie. Wij kunnen aldus een totaalconcept qua interieur aanbieden.

Kwaliteit staat bij ons met stip voorop. Er wordt enkel gewerkt met de beste materialen waardoor U nog jaren kan nagenieten van de door ons geleverde werken.

Of het nu gaat om de bescherming van muren, plafonds of vloeren, om binnen- of buitenwerk., om één product of een compleet verfsysteem, of een complete make-over van je woning? Ons bedrijf is zo veelzijdig dat wij elk decoratieprobleem kunnen verhelpen met een gedegen oplossing.